Kristiina Teppo viestintäasiantuntijan sijaiseksi

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton viestintäasiantuntijan sijaiseksi on valittu FM Kristiina Teppo. Teppo sijaistaa Niko Peltokangasta, joka toimii parhaillaan liiton pääsihteerinä.

Kristiina Teppo toimii viestintäasiantuntija Niko Peltokankaan sijaisena 31.7.2023 saakka. Aikaisemmin muun muassa viestintäsuunnittelijana toiminut Teppo suhtautuu innolla työn tarjoamaan kehittävään otteeseen viestinnän tehtävissä sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta työskentelyyn.

“On mahtavaa päästä tekemään viestintää hyvän asian puolesta hyvässä porukassa. Opiskelijoiden hyvinvoinnin mahdollistamisessa on paljon kehityskohteita, joihin OLL pystyy tarjoamaan paitsi asiantuntevaa näkökulmaa myös käytännön keinoja valtavan verkoston voimalla. Liikunnallisuus tukee opiskelijoiden mielenterveyttä ja turvaa hyvinvointia myös tulevaisuudessa”, Teppo sanoo.

Koulutukseltaan Teppo on filosofian maisteri ja työkokemusta hänellä on viestinnän lisäksi opetus-, myynti- ja käännöstehtävistä.

“Viestinnän saralla olen kiinnostunut kohderyhmälähtöisen viestinnän lisäksi käyttäjäystävällisyyden ja saavutettavuuden kehittämisestä. OLL tarjoaa ammatillisesti mielenkiintoisen toimintakentän, osaavat työkaverit ja arvomaailmaani vastaavan työympäristön.”

Kristiina Teppo aloitti tehtävässä 24. elokuuta.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Vinkkejä etäliikuntapahtumien järjestäjille

  Julkaistu:

  Etäluennot, etäpalaverit, etäkahvit, etäsynttärit… Kaikki, mikä alkaa kolmella kirjaimella E, T, ja Ä, pursuaa korvista ja aiheuttaa turhautumista. Yksi poikkeus on: liikuntatapahtumat. Niiden kohdalla sanan eteen on pääsääntöisesti kirjoitettu “peruttu”.

  Lue lisää artikkelista: Vinkkejä etäliikuntapahtumien järjestäjille

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!