FISU hakee nuoria toimittajia vuoden 2023 kesäuniversiadeihin

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU hakee nuoria toimittajia kehittämään urheilujournalismin taitojaan vuoden 2023 kesäuniversiadeihin Chengdussa, Kiinassa. Haku päättyy 14. huhtikuuta.

Nuorten toimittajien ohjelmaan (eng. FISU-AIPS Young Reporters Programme) valitaan osallistujiksi 21–25-vuotiaita opiskelijoita ja vastavalmistuneita journalismin, viestinnän ja mediatutkimuksen aloilta. Ohjelmassa toimittajan uraan tähtääville tarjoutuu mahdollisuus oppia journalistisia taitoja ohjatusti, kansainvälisen urheilutapahtuman keskiössä.

Ohjelmaan valitut saavat media-akkreditoinnin Chengdun universiadeihin 2023, mikä oikeuttaa heille pääsyn kisa-alueelle ja mediakeskukseen.

Alun perin vuodelle 2021 suunniteltujen Chengdun kesäuniversiadien ajankohta on 28.7.–8.8.2023 ja toimittajaohjelman kesto 23.7.–9.8.2023. Ohjelmaan osallistuvien toimittajien tulee olla englannin kielen taitoisia.

Hakemukset Young Reporters -ohjelmaan tulee lähettää 14.4.2023 mennessä osoitteisiin Media@fisu.net sekä presidentoffice@aipmedia.com. Tietoa hakemukseen sisällytettävistä tiedoista, hakuvaatimuksista ja ohjelman yksityiskohdista löydät FISU:n englanninkielisestä tiedotteesta.

Lisää tietoa Young Reporters -ohjelmasta löytyy FISU:n verkkosivuilta.

Kristiina Teppo

Viestintäasiantuntija (tavoitettavissa ma–to)

Kirjoittajaprofiili: Kristiina Teppo

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • SELL-kisojen satavuotista historiaa juhlittiin Virossa

  Julkaistu:

  Suomen ja Baltian maiden yhteiset SELL Student Games -opiskelijaurheilukilpailut pidettiin 19.–21.5. Tartossa Virossa. Opiskelijoiden Liikuntaliitto oli paikan päällä edustamassa Suomea ja nauttimassa kisatunnelmasta. Liiton kolmihenkisessä delegaatiossa mukana olivat puheenjohtaja Emilia Junnila, varapuheenjohtaja Atte Kolehmainen sekä tapahtuma- ja koulutusasiantuntija Markku Rantahalvari.

  Lue lisää artikkelista: SELL-kisojen satavuotista historiaa juhlittiin Virossa

 • Kansainvälistä liikuntavaikuttamista tehdään sodan varjossa

  Julkaistu:

  Universiadeja, venäläisministereitä ja korkeakoulujen liikuntaolosuhteita – tänä vuonna tapahtuu paljon opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisillä kentillä, niin kilparadoilla kuin kabineteissa. OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa, miten liitto vaikuttaa kansainvälisissä kattojärjestöissä.

  Lue lisää artikkelista: Kansainvälistä liikuntavaikuttamista tehdään sodan varjossa

 • Miksi Putin haluaa hallita opiskelijaurheilua?

  Julkaistu:

  Urheilumaailman isot rahat ovat hyvä houkutin monelle vallasta kiinnostuneelle. Mutta miksi Putin pyrki myös opiskelijaurheilun valtaistuimelle, missä maine ja mammona ovat paljon pienemmät?

  Lue lisää artikkelista: Miksi Putin haluaa hallita opiskelijaurheilua?