Esitämme Harri Nurmea Allianssin hallitukseen

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) esittää pitkäaikaista nuorisoalan toimijaa Harri Nurmea nuorisoalan kattojärjestön Allianssin hallitukseen. Nurmi toimi OLL:n varapuheenjohtajana vuonna 2019.

Kuvassa Harri NurmiNuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajana työskentelevällä Nurmella on opiskelijaliikunnan lisäksi kokemusta nuorisovaltuustotoiminnasta sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diakon hallituksesta. Koulutukseltaan Nurmi on sosionomi (AMK).

”Harri on innokas, lämminhenkinen ja yhteistyökykyinen ammattilainen, josta huokuu halu parantaa nuorten asioita”, luonnehtii OLL:n puheenjohtaja Antti Pentikäinen.

Myös Suomen Työväen Urheiluliitto (TUL) tukee Nurmen ehdokkuutta. Allianssin hallitus valitaan syyskokouksessa 18. marraskuuta. OLL on jo aiemmin esittänyt 13 muun järjestön kanssa Iiris Hynöstä Allianssin varapuheenjohtajaksi.

Lisätietoja:

Antti Pentikäinen
puheenjohtaja

antti.pentikainen@oll.fi
+358 44 780 0211

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Alkusyksyn webinaareissa opiskelevan urheilijan kaksoisuraa ja Liikkuva korkeakoulu -yhteistyötä

  Julkaistu:

  Syksy tuo tullessaan kiinnostavia webinaareja korkeakoululiikunnan aiheista!

  Lue lisää artikkelista: Alkusyksyn webinaareissa opiskelevan urheilijan kaksoisuraa ja Liikkuva korkeakoulu -yhteistyötä

 • Tuire Ranta-Meyer: Leikkivä ihminen uskaltaa liikkua korkeakoulussa

  Julkaistu:

  Tässä blogitekstissä Tuire Ranta-Meyer Metropolian ammattikorkeakoulusta pohtii, saako ammattikorkeakoulussa olla mielikuvittelujohtajia ja hulluusmestareita, kuten Littlen toimistossa? Voisiko luova, tänään vähän hassahtaneelta tuntuva idea olla huomenna kehitystä eteenpäin vievä voima? Löytyykö korkeakoululiikuntaan sellaisia näkökulmia, joissa opiskelijan ei tarvitse puhkua urheilullista voimaa voidakseen osallistua, harrastaa omilla ehdoillaan ja nauttia fyysisestä aktiivisuudesta askel − tai vaikkapa ranteen pyöritys kerrallaan.

  Lue lisää artikkelista: Tuire Ranta-Meyer: Leikkivä ihminen uskaltaa liikkua korkeakoulussa

 • Saksaa liikkuen – esittelyssä pulpetiton kielten opetus

  Julkaistu:

  Yliopiston ranskan kielen opettaja ja Helsingin yliopiston opetusalan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Suvi Kotkavuori kertoo blogissaan kollegansa Tia Patengen tarinan kohti liikunnalisempaa opetusta. Blogissa Suvi on haastatellut Tiaa, joka kertoo, miten hän on kokenut "pulpettitoman opetuksen" ja mitä se on opettanut hänelle. Blogissa käytetyt sitaatit ovat Tia Patengen.

  Lue lisää artikkelista: Saksaa liikkuen – esittelyssä pulpetiton kielten opetus