Ehdolla OLL:n hallitukseen: Jani Ressi

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Jani Ressi on opiskelijakunta METKAn ehdokas OLL:n varapuheenjohtajaksi. Hän toimii opiskelijakunnan hallituksen tapahtumavastaavana. Liiton uusi hallitus valitaan liittokokouksessa 11. marraskuuta.

Mihin tehtävään olet ehdolla Opiskelijoiden Liikuntaliitossa (OLL) ja miksi?

Varapuheenjohtajaksi. Minua kiinnostaa Liikkuva korkeakoulu sekä tapahtumat. Minulla on ennaltaan jo kokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä Liikkuvaan korkeakouluun liittyvästä toiminnasta

Kerro 1–3 tärkeintä tavoitettasi OLL:n hallituksessa.

Haluan tuoda liikuntaa lähemmäksi ja helposti lähestyttäväksi esim. Liikkuva korkeakoulu. Olen kilpaurheillut koko ikäni ja tämän kautta haluaisin olla osana OSM-toimintaa sekä parantaa urheilijoiden kaksoisuran edistymistä.

Miten olet tähän mennessä edistänyt opiskelijaliikuntaa ja liikkuvaa opiskelua, ja mitä muuta osaamista ja kokemusta toisit mukanasi OLL:oon?

Olen ollut kehittämässä Metropolian My Active Campus -projektia, vastuullani on VR-laitteiden hyödyntäminen matalan kynnyksen liikunnassa. Tähän liittyen olen ollut pitämässä Metrosportissa rastia, jossa ihmiset pääsivät kokeilemaan VR-juoksumattoa eri pelien kanssa. Olen myös ollut miettimässä ja tutkimassa liikuntatutorointia kokonaisuudessaan Metropoliassa ja sitä, miten sitä saataisiin kehitettyä.

Yhteystiedot

Jani Ressi
050 3861190
jani.ressi@metkaweb.fi

Avaa ehdokkaan oma esittely tästä (pdf).

Sinua voisi kiinnostaa myös