Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon pääsihteerin sijaista!

Published: Category: News Tags:

Pääsihteerinä pääset toimimaan liiton hallituksen alaisena liiton toiminnanjohtajana sekä toimiston esihenkilönä, vastaat liiton talouden hoidosta, hallituksen päätösten toimeenpanosta ja kehität liiton toimintaa ja varainhankintaa. Tällä hetkellä liiton toiminnan kehittämisen keskiössä on liiton jäsenyysmallin uudistaminen. Huolehdit myös osaltasi liiton yhteyksistä Suomen liikunta-, opiskelija- ja nuorisopolitiikan vaikuttajiin sekä kansainvälisiin kattojärjestöihin.

Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon pääsihteerin sijaista nykyisen pääsihteerin jäädessä opintovapaalle.

Pääsihteerinä toimit liiton hallituksen alaisena liiton toiminnanjohtajana sekä toimiston esihenkilönä, vastaat liiton talouden hoidosta, hallituksen päätösten toimeenpanosta ja kehität liiton toimintaa ja varainhankintaa. Tällä hetkellä liiton toiminnan kehittämisen keskiössä on liiton jäsenyysmallin uudistaminen. Huolehdit myös osaltasi liiton yhteyksistä Suomen liikunta-, opiskelija- ja nuorisopolitiikan vaikuttajiin sekä kansainvälisiin kattojärjestöihin.

Mitä odotamme sinulta?

Olet hakemamme henkilö, jos

  • olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva ja sinulla on innovatiivinen ja kehittävä työote
  • omaat kokemusta talouden suunnittelusta ja seurannasta
  • sinulla on esihenkilökokemusta
  • olet valmis kehittämään työyhteisöä
  • pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi

Työ sisältää ajoittaista matkustamista niin Suomessa kuin ulkomailla.

Eduksi katsotaan:

  • ruotsin kielen taidon
  • kokemus organisaatiomuutoksista

Kyky vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn ovat työn menestyksekkään hoitamisen kannalta olennaisia ominaisuuksia.

Työsuhde alkaa 10.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.7.2023 asti. Pääsihteerin toimenkuvassa noudatetaan kokonaistyöaikaa ja palkka perustuu Urheilujärjestöjä koskevaan työehtosopimukseen (vaativuustaso D). Hakija voi esittää palkkatoiveen.

OLL korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakemuksia eritaustaisilta ihmisiltä.

Täytä sivun alalaidassa oleva hakemus nettisivuillamme viimeistään 29.5.2022 mennessä.

Haastatteluiden ensimmäinen kierros järjestetään viikon 23 aikana (6.-10.6.). Ensimmäisen kierroksen pohjalta pidetään toinen kierros viikon 24 aikana. Haastattelut pidetään ensisijaisesti paikan päällä Sporttitalolla (Valimotie 10, 00380 Helsinki). Valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Essi Lumme, p. 044 780 0211, essi.lumme@oll.fi

Keitä me olemme?


Opiskelijoiden Liikuntaliitto on valtakunnallinen korkeakouluopiskelijoiden edunvalvonta- ja asiantuntijaorganisaatio. Jäseninä meillä on niin opiskelija- ja ylioppilaskuntia kuin korkeakoulujen liikuntatoimia. Meillä on viisi työntekijää sekä nelihenkinen hallitus, joista puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa työskentelevät toimistolla täyspäiväisesti. Teemme merkityksellistä työtä kaikkien korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseksi.

Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus, lounas- ja virike-edut, kattava työterveys sekä nuorekas ja rento työyhteisö liikuntajärjestöjen yhteisellä toimistolla Sporttitalossa, Helsingin Pitäjänmäessä. Elämme niin kuin opetamme: työntekijät saavat käyttää puolitoista tuntia viikossa työaikaa liikuntaan.

You may also be interested in