Opiskelijoiden Liikuntaliitto pienentää menoja ja muuttaa Sporttitaloon

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) toimisto muuttaa Helsingissä Kampista Pitäjänmäkeen helmikuussa 2022. Uusi osoite on Valimotie 10:ssä sijaitseva Sporttitalo, jossa toimii kymmeniä muita liikunta- ja urheilualan järjestöä.

OLL hakee muuton avulla säästöjä. Nykyiset, liiton osittain omistamat toimitilat Kampin Lapinrinteellä kävivät kiristyvässä taloustilanteessa liian kalliiksi.

– Säästämällä toimitilakuluista pystymme panostamaan varsinaiseen toimintaamme eli opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön. Näin käytämme jäsenmaksutuottoja tehokkaammin ja varaudumme myös mahdolliseen valtionavustusten laskuun tulevaisuudessa, sanoo OLL:n pääsihteeri Ida Bolander.

Muutto Lapinrinteen korkeakouluopiskelijajärjestöjen yhteistoimistolta Sporttitalon liikuntayhteisöön kuvastaa Bolanderin mielestä OLL:n roolia opiskelija- ja liikuntajärjestöjen leikkauspisteessä.

– SAMOK, SYL ja muut opiskelijoiden edunvalvojat ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita jatkossakin, mutta korona-aika on osoittanut, ettei yhteistyö ole seinistä kiinni, pääsihteeri toteaa.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Julia Tuuri
044 780 0211
julia.tuuri@oll.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös