Niko Peltokangas valittiin OLL:n pääsihteeriksi

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Medianomi (ylempi AMK) Niko Peltokangas on valittu Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) pääsihteerin opintovapaan sijaiseksi.

Parhaillaan liiton viestintäasiantuntijana työskentelevä Peltokangas toimii Ida Bolanderin sijaisena kesään 2023 saakka.

”On innostavaa hypätä uuteen rooliin tutussa organisaatiossa ja ottaa vastuuta käynnissä olevasta jäsenmallin kehittämisestä ja strategiatyöstä. Pääsihteerinä tehtäväni on varmistaa, että liitolla on resurssit ja verkosto kunnossa niin korkeakoululiikunnan kehittämiseen kuin esimerkiksi eduskuntavaalivaikuttamiseen,” uusi pääsihteeri sanoo.

Peltokangas on työskennellyt aiemmin järjestöviestinnän tehtävissä ja toimittajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässä 15. elokuuta. Liittoon rekrytoidaan parhaillaan viestintäasiantuntijan sijaista.

Yhteystiedot:

Niko Peltokangas
niko.peltokangas@oll.fi
046 921 1215

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024

  Julkaistu:

  Ensi vuonna 100 vuotta täyttävän OLL:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mio Kortelainen Laurea-ammattikorkeakoulusta. Tänä vuonna puheenjohtajavaalin asetelmat eivät olleet selvillä ennakkoon, vaan lopullista ehdokasasettelua saatiin jännittää viime hetkille saakka.

  Lue lisää artikkelista: Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024