Etsimme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon viestintäasiantuntijan sijaista!

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) osa-aikaista (80%) viestintäasiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen nykyisen viestintäasiantuntijamme työvapaan ajaksi.

Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) osa-aikaista (80%) VIESTINTÄASIANTUNTIJAN SIJAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen nykyisen viestintäasiantuntijamme työvapaan ajaksi.

Viestintäasiantuntijana koordinoit, suunnittelet ja kehität liiton monikanavaista viestintää yhdessä eri sektorien kanssa. Luot eri kohderyhmiä puhuttelevia sisältöjä ja sparraat muuta henkilökuntaa ja hallitusta vaikuttavan viestinnän saralla. Työhösi kuuluu esimerkiksi uutiskirjeiden, tiedotteiden ja somekanavien koordinointi ja sisällöntuotto, liiton tuottamien sisältöjen oikoluku ja viimeistely sekä yhteydenpito kääntäjien ja muiden OLL:n läheisten sidosryhmien viestijöiden kanssa. Työparinasi toimii viestinnästä vastaava varapuheenjohtaja.

Mitä odotamme sinulta?

Olet hakemamme henkilö, jos

 • hahmotat kokonaisuudet, erotat olennaisen ja osaat pukea tavoitteet kohderyhmiä puhutteleviksi viesteiksi ja tarinoiksi eri kanaviin
 • olet järjestelmällinen, pysyt aikatauluissa ja osaat pitää muut ajantasalla aikatauluista ja viestinnästä
 • sinulla on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
 • sinulla on hyvät projektinhallinta- ja tiimityöskentelytaidot ja hallitset hermosi nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Katsomme eduksi korkeakoulutasoiset viestinnän opinnot, kuvankäsittely- ja podcast-tuotanto-osaamisen, hyvän ruotsin ja englannin kielten taidot sekä kokemuksen opiskelijajärjestöistä ja liikunta- ja urheilukentästä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2022. Työ on määräaikainen 31.7.2023 saakka ja palkka perustuu Urheilujärjestöjä koskevaan työehtosopimukseen (vaativuustaso C).

Kuinka haet?

Täytä sivun alalaidassa oleva hakemus viimeistään 14.8. ja liitä siihen ansioluettelosi tai CV:si.

Haastattelut järjestetään 17.8. ja 19.8. Sporttitalossa (Valimotie 10, Helsinki) tai tarvittaessa etänä. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun 15.8.

Lisätietoja

Viestintäasiantuntija Niko Peltokangas (tavoitettavissa 8.8. lähtien): niko.peltokangas@oll.fi, p. 046 921 1215.

Viestinnästä vastaava varapuheenjohtaja Tekla Hahl: tekla.hahl@oll.fi, p. 044 780 0216.

Keitä me olemme?

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on valtakunnallinen korkeakouluopiskelijoiden edunvalvonta- ja asiantuntijaorganisaatio. Jäseninä meillä on niin opiskelija- ja ylioppilaskuntia kuin korkeakoulujen liikuntatoimia. Meillä on viisi työntekijää sekä nelihenkinen hallitus, jonka puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa työskentelevät toimistolla täyspäiväisesti. Teemme merkityksellistä työtä kaikkien korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseksi.

Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus, lounas- ja virike-edut, kattava työterveys sekä nuorekas ja rento työyhteisö liikuntajärjestöjen yhteisellä toimistolla Sporttitalossa, Helsingin Pitäjänmäessä. Elämme niin kuin opetamme: työntekijät saavat käyttää puolitoista tuntia viikossa työaikaa liikuntaan.

Hakulomake

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024

  Julkaistu:

  Ensi vuonna 100 vuotta täyttävän OLL:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mio Kortelainen Laurea-ammattikorkeakoulusta. Tänä vuonna puheenjohtajavaalin asetelmat eivät olleet selvillä ennakkoon, vaan lopullista ehdokasasettelua saatiin jännittää viime hetkille saakka.

  Lue lisää artikkelista: Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024