Ehdolla OLL:n hallitukseen: Pekko Pirhonen

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Pekko Pirhonen on ehdolla OLL:n hallituksen jäseneksi. Hän toimii liikuntakoordinaattorina Moveo-liikuntapalveluissa. Liiton uusi hallitus valitaan liittokokouksessa 11. marraskuuta.

Mihin tehtävään olet ehdolla Opiskelijoiden Liikuntaliitossa (OLL) ja miksi?

Olen ehdolla OLL:n hallitukseen. Olen jo pitkään tehnyt yhteistyötä OLL:n kanssa osana korkeakoululiikunnan verkostotoimintaa, ja tämä on seuraava askel otettavaksi kohti vastuullista vaikuttamista kansallisessa opiskelijaliikunnan kentässä.

Kerro 1–3 tärkeintä tavoitettasi OLL:n hallituksessa.

Hallituksen jäsenenä tavoitteenani on olla mukana tekemässä päätöksiä, jotka mahdollistavat tasa-arvoisesti positiivisen liikuntakulttuurin rakentumista paikkaamaan poikkeusajan lisäämää liikuntavajetta.

Miten olet tähän mennessä edistänyt opiskelijaliikuntaa ja liikkuvaa opiskelua, ja mitä muuta osaamista ja kokemusta toisit mukanasi OLL:oon?

Paikallisella tasolla Lappeenrannassa olemme luoneet korkeakoulujen liikuntapalveluihin uusia palveluita, jotka mahdollistavat opiskelijayhteisön tasa-arvoisen liikkumisen ja hyvinvoinnista huolehtimisen. Tähän on yhdistetty sekä monialaista substanssiosaamista suoraan koulutusaloilta sekä teknologiaosaamista hanketyön kautta. Myös akatemiaurheilijoiden oloja edistetään aktiivisesti edustamassani korkeakouluyhteisössä. Minulla on vankka kokemus järjestötoiminnasta sekä sidosryhmätyöstä, ja tuon tämän kokemuksen ja näkemykseni rakentavan keskustelun kautta mukaan hallituksen päätöksentekoon.

Yhteystiedot

Pekko Pirhonen
040 725 8826
pekko.pirhonen@lut.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös