Aika vinkata Vuoden Liekehtijä!

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Tiedätkö sinä kuka on seuraava Vuoden Liekehtijä? Jos tiedät, auta meitä!

Tunnetko aktiivisen liikuntatoimijan, joka on edistänyt opiskelijaliikuntaa opiskelija- tai ylioppilaskunnassa, aine- tai tiedekuntajärjestössä, osakunnassa, harrastejärjestössä tai opiskelijaurheiluseurassa? Ilmianna meille tämä vapaaehtoinen, joka tuntee sydämen paloa liikuntatoimintaa kohtaan!

Lähetä ilmiantosi perusteluineen osoitteeseen oll@oll.fi lokakuun 9. päivään mennessä. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä puhelimitse OLL:n hallitukseen. Katso ajantasaiset yhteystietomme Yhteystiedot-sivulta.

OLL:n hallitus käsittelee ehdotukset ja päättää Vuoden Liekehtijä -palkinnon saajasta. Palkinnonsaaja julkistetaan vuosittain liittokokouksessa.

Aikaisempina vuosina palkinnon on saanut muun muassa SportAppron järjestämisestä, harrastusseuran kehittämisestä ja aktiivisesta vapaaehtoisuudesta liikunnan parissa. Vuoden 2021 Liekehtijä on Pekko Pirhonen ja Markus Halonen, Moveo.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Yhdenvertaisuuden edistäminen osana OLL:n kaikkea toimintaa

  Julkaistu:

  Yhdenvertaisuuden edistäminen on läsnä kaikilla osa-alueilla toiminnassamme. Toimintaa ohjaa OLL:n laaja yhdenvertaisuussuunnitelma, joka päivitettiin tänä vuonna. Päivitetty suunnitelma hyväksyttiin 2.–3. marraskuuta pidetyssä liittokokouksessa Vuokatissa. Suunnitelma avaa yhdenvertaisuuden käsitteitä ja OLL:n toimintaa yhdenvertaisuuden edistämisessä. Lisäksi suunnitelmassa on tuodaan esiin OLL:n olevan feministinen ja antirasistinen järjestö.

  Lue lisää artikkelista: Yhdenvertaisuuden edistäminen osana OLL:n kaikkea toimintaa

 • SELL-kisojen isännöinti tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen profiloitumiseen

  Julkaistu:

  SELL Student Games on kansainvälinen korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu opiskelijaliikuntatapahtuma. Toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna pidettävien SELL-kisojen järjestämisestä vastaavat vuoroin neljä SELL-maata: Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Vuonna 2025 on jälleen Suomen vuoro isännöidä kisoja.

  Lue lisää artikkelista: SELL-kisojen isännöinti tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen profiloitumiseen

 • Strateginen päiväkirja: Liittokokouksessa jäsenmallista kirjaus toimintasuunnitelmaan

  Julkaistu:

  Päiväkirjan sivu 8: Puheenjohtaja Essi Lumme raportoi parin viikon välein OLL:n jäsenmallin kehitystyöstä. Vuoden 2022 aikana laaditaan eri vaihtoehtoja kartoittava selonteko.

  Lue lisää artikkelista: Strateginen päiväkirja: Liittokokouksessa jäsenmallista kirjaus toimintasuunnitelmaan