Ennakkoilmoittautuminen OLL-Cooperiin

OLL-Cooper järjestetään Unelmien liikuntapäivänä 10. toukokuuta Eläintarhan kentällä Helsingissä. Cooper-testin vaihtoehtona on mahdollista suorittaa UKK-kävelytesti.

Hyvä Opiskelijoiden Liikuntaliiton yhteistyökumppani!

Kutsumme sinut juoksemaan leikkimielisen OLL-Cooperin 10. toukokuuta Eläintarhan kentällä Helsingissä. Cooper-testin vaihtoehtona on mahdollista suorittaa UKK-kävelytesti.

Liikunnallisen iltapäivän jälkeen siirrymme Mikonkadulle STTK-opiskelijoiden vieraaksi.Iltatilaisuudessa nautitaan illallinen, jonka jälkeen STTK-Opiskelijat järjestävät paneelikeskustelun. Paneelin aiheena on opiskelijoiden hyvinvointi ja mielenterveys ja sen kesto noin 45 minuuttia.

Olet tervetullut osallistumaan kumpaankin tilaisuuteen oman aikataulusi mukaan! Voit osallistua OLL-Cooperiin ilmoittautumatta etukäteen, mutta iltatilaisuuden tarjoilujen mitoittamiseksi on hyvä ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Päivän aikataulu 10.5.2022:

  • klo 15.30–17.00 ohjattu lämmittely ja OLL-Cooper tai UKK-kävelytesti Eläintarhan kentällä (Vauhtitie 6, Helsinki)
  • klo 18.00–21.00 keskustelua opiskeluhyvinvoinnista, ruokailu ja illanvietto Aikatalossa (Mikonkatu 8 A, Helsinki).

Eläintarhan kentän pukuhuoneet ovat käytössämme, joten voit vaihtaa vaatteita ja peseytyä paikan päällä. Iltatilaisuudessa tarjoillaan kasvissyöjille sopivaa ruokaa. Viimeistään 25.4. ilmoitetut erikoisruokavaliot voidaan varmuudella huomioida.

OLL-Cooper on osa valtakunnallisen Unelmien liikuntapäivän ohjelmaamme. Tapahtumaan osallistuu opiskelijaliikunnan aktiiveja jäsenyhteisöistämme eri puolilta Suomea. Ankara ja lahjomaton 12 minuutin Cooper-testi ei ehkä kuulu monenkaan unelmiin, mutta OLL-Cooperissa painopiste on hauskanpidossa!

Tietoa yhteystietojen käsittelystä on tietosuojaselosteessamme.

* Tutustu turvallisemman tilan sääntöihin täällä.

Lisätietoja:

Essi Lumme, OLL:n puheenjohtaja, essi.lumme@oll.fi, 044 780 0211

Sonja Tikkanen, STTK-Opiskelijoiden varapuheenjohtaja, 050 3360807, sonja.tikkanen@sttk.fi