Opiskelijoiden SM-kisat

Opiskelijoiden SM-kisat

OSM-kisojen sivut: www.osmkisat.fi

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu tuhansia opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisojen tarkoituksena on tarjota taitotasoon katsomatta hauska kilpailuformaatti opiskelijoille, joissa tärkeintä on liikunnan tuottama ilo ja yhdessä tekemisen fiilis!

OSM -kisoissa on tarjolla kilpasarjat sekä rentosarja lajin aloittelijoille ja vähemmän harrastaneille opiskelijoille. Kilpasarjojen voittajat lunastavat lajissaan edustusoikeuden seuraavan vuoden opiskelijoiden EM-kisoihin tai European Universities Games-monilajitapahtumaan.

 

OSM-kisat ovat myös sosiaalisessa mediassa:

www.facebook.com/osmkisat

 

Liikunnan Riemun joukkue salibandyn OSM-kisoissa 2012

Ota koppi ja lähde toteuttamaan OSM-kisoja!

OSM_hakulomake

Jos olet kiinnostunut liikuntatapahtuman järjestämisestä omalla korkeakoulupaikkakunnallasi, on sinulla mahdollisuus hakea OLL:n hallitukselta Opiskelijoiden SM-statusta. Hakuaika on vuosittain toukokuun puolesta välistä lokakuun puoleenväliin asti, mutta kisoja voi hakea myös missä tahansa vaiheessa vuotta. OLL kouluttaa OSM-kisojen järjestäjät, joten aiempaa kisajärjestämiskokemusta et välttämättä tarvitse. Katso lisää kohdassa ”koulutukset – seuraseminaari”. OSM-kisoja ohjaavat OLL:n määrittelemät OSM-säännöt sekä lajikohtaiset säännöt.

OSM -kisoista Eurooppaan!

Kilpasarjojen mestarit lunastavat legendaarisen Opiskelijoiden SM-kultamitalin ja tittelin lisäksi automaattisen edustusoikeuden lajinsa opiskelijoiden EM-kisoihin tai European Universities Games-monilajitapahtumaan (EUG). OSM-kisojen voitto tuo siis sinulle mahdollisuuden lähteä seuraavana vuonna edustamaan korkeakouluasi Eurooppaan!

Jos siis olet voittanut OSM -kisat, kannattaa katsoa EUSA:n nettisivuilta seuraavan vuoden EUC (European University Championships) tai EUG -kalenteri ja tarkistaa löytyykö laji kisaohjelmasta. Löydät OEM-kisoista lisätietoa täältä. Jos olet kiinnostunut OEM-tai EUG -kisohin lähtemisestä, ota yhteyttä (jenny.soderman@oll.fi, 0447800217)!

Kannattaa kysyä omalta korkeakoulultasi, korkeakoululiikunnaltasi tai opiskelijakunnan-/ylioppilaskunnaltasi, tukevatko nämä tahot osallistumistasi Opiskelijoiden SM -kisoihin!