3rd European Universities Games 2016 Zagreb

 

header-logo-big-eusa

European Universities Games (EUSA Games) on korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu monilajitapahtuma, joka järjestetään 2016 Kroatian Zagrebissa 12.-25.7.2016.  EUSA Games on monilajinen suurtapahtuma, jossa kilpailee tuhansia opiskelijoita eurooppalaisista korkeakouluista. Kisoihin osallistuminen on mahdollista, jos joukkue tai yksilö on voittanut opiskelijoiden SM-kisoissa kilpasarjan vuonna 2015 (niissä lajeissa joissa ei OSM-kisoja ole ollut vuonna 2015, päätetään edustuoikeuksista harkinnanvaraisesti ja kysynnän mukaan). Ikäraja kisoihin on 17-30 vuotta.

Tällä hetkellä suomalaisedustusta on tiedossa jalkapalloon (2 joukkuetta), lentopalloon (2 joukkuetta), rantalentopalloon (3 paria), pöytätennikseen (yksi nelinpelipari), soutuun (1-4 soutajaa), taekwondoon (2-6 edustajaa) ja karateen (2-5 edustajaa).

Suomalaislajien lisäksi mukana ovat seuraavat lajit koripallo, käsipallo, sulkapallo, futsal, 3×3 koripallo, soutu, tennis, rugby, judo, golf, shakki, bridge ja urheilukiipeily. Kisoissa on mukana myös näytöslajeina olevat uinti ja vesipallo.   

Lisätietoja OSM-kisoista

EUSA Games monilajitapahtumaan voidaan ilmoittautua vain OLL:n kautta. Ilmoittautumisen ensimmäinen, ns. general entry-vaihe on jo ehtinyt päättyä. Suurin osa kilpailupaikoista on siis jo jaettu osallistujille. Edelleen kuitenkin joitankin hajapaikkoja löytyy, mistä kannattaa olla yhteyksissä OLL:n suuntaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Jyrki Eriksson, koulutus- ja tapahtumakoordinaattori
jyrki.eriksson@oll.fi
+358 44 7800 217

Kisojen nettisivut:
www.eug2016.com 

E-mail:
info@eug2016.eu